Logo Image 0
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Werkplaats

APK

Waarom een APK? Deze voorkomt dat er gevaarlijke situaties ontstaan met voertuigen die niet veilig genoeg zijn om aan het verkeer deel te nemen.

Airco-service

De airco-installatie van uw auto heeft periodiek onderhoud nodig. Uw airconditioning verliest namelijk jaarlijks een gedeelte van de vloeistof. Dat is heel normaal.

Werkplaatsafspraak plannen

Een werkplaats afspraak plannen kan eenvoudig via het formulier op onze website. Na uw aanvraag ontvangt u altijd een bevestiging van ons.

Storingsdiagnose

Tegenwoordig beschikken moderne auto’s over veel elektronica. Storingen zijn in veel gevallen te herkennen aan brandende controlelampjes op het dashboard en/of waarschuwingspiepjes.

Onderhoud

Met goed en tijdig onderhoud voorkomt u (dure) reparaties. Bij AutoService-Online kunt u voor zowel een grote als kleine onderhoudsbeurt terecht.

Uitlijnen

Uw auto uitlijnen is van belang voor een goede weglegging. Bovendien bespaart u op uw brandstofverbruik en gaat u slijtage van de banden tegen.

Bandenservice

Het is van belang dat u uw banden in topconditie houdt. Ze zorgen er namelijk voor dat u veilig op uw bestemming aankomt.

Remmenservice

Remmen behoren tot de belangrijkste onderdelen van uw auto. Het is voor uw veiligheid en de veiligheid van uw medeweggebruikers van belang dat deze juist werken.

Walnut blasting

Walnut blasting is een methode om koolstofafzetting op de kleppen en de inlaat van een motor te verwijderen. Dit issue doet zich met name voor bij ingespoten diesel- en benzinemotoren.

Dynamic flush

Dynamic flush betekent het intern reinigen van de motor. Dit heeft enorme voordelen zoals een lager brandstofverbruik, minder CO2-uitstoot en een soepelere en stiller werkende motor.

Banner Image 0
Morgen Internet – Zorgeloos Light website